Blog

overVIEWover

oVo_A2Poster2

Tijdens de Dutch Design Week (19 t/m 27 oktober) organiseert STUDIO YDID met 5 creatieve ondernemers het evenement overVIEWover. In het topje van de Lichttoren geeft overVIEWover een beeld van het werk van ons zes en tegelijk een bijzondere view over Eindhoven.
Verwacht een uiteenlopende en levendige expositie van design in al zijn vormen: sieraaddesign tot meubelontwerp en van lekker eten tot kleur- en lichtbeleving, in het hart van de stad.

Exhbition overVIEWover

overVIEWover is een samenwerkingsverband tussen Babs Heijnen & Mo Rademakers (KleurInKleur-interieur&architectuur), Marlou Hoefsloot (Marlou Hoefsloot sieraden), Jacky van der Starre (Starlicious Food), Wim Geurts (Geurts Houtatelier) en Yvette Dijkhuizen (Studio YDID).
Daarnaast levert een aantal bijzondere gasten een extra bijdrage aan overVIEWover, zoals fotograaf Ruud Balk, schrijfster Peggy Smith, ColourProfiler Allison Standish, stadsdichter Merel Morre en ontwerper Marco van Beers.

Sit or Lounge?

Tijdens de DDW laat STUDIO YDID haar buiten lounge stoel zien. Een stoel die een lounge bank en stoel in een is.  Zo kun je zelf bepalen hoe jij wilt genieten van je tijd buiten. Lekker zonnen of toch gewoon buiten eten.

Naast de buiten lounge stoel is STUDIO YDID verantwoordelijk geweest voor de gehele huisstijl van overVIEWover. Tot stand gekomen met input van het gehele collectief. Van het ontwerp van het logo tot de uiteindelijke realisering van het drukwerk.

De toegang tot overVIEWover is gratis (met uitzondering van de Foodevents).

Lichttoren

Locatie:
Lichttoren 338 Eindhoven. In het torentje van De Lichttoren. Bereikbaar via Usine of de ingang aan de achterkant van het gebouw, tegenover de parkeergarage is de ingang. Eenmaal binnen ga je met de lift naar de 6e etage.

Openingstijden:
19 t/m 27 oktober: 12.00-17.30 uur
donderdag & vrijdag: 12:00 tot 21.00 uur

Foodevents:
Brunch 20/10 11.30-13.30 uur                      * inschrijven en info *
Open coffee 24/10 9.00-11.00 uur               * inschrijven en info *

Voor meer info en de diverse activiteiten:
Website
Facebook
Twitter

Spread the STUDIO YDID love