About

STUDIO YDID creëert en realiseert inspirerende, uitdagende en functionele ideeën voor particulieren en bedrijven op het gebied van consumentenproducten en meubels voor in en om de woning. Door te kijken, vragen te stellen aan u en onszelf en te zoeken kunnen we ons inleven in het probleem om dan vervolgens met creativiteit en gewoon hard werken te komen met de ideeën die voor u en uw klanten werken.

Hoe doen we het?

Het proces om tot ideeën te komen slaan wij grofweg in 2-en. Eerst doen we onderzoek: we observeren, we vragen u en onszelf het hemd van het lijf, we zoeken en analyseren, om het probleem en het doel helemaal te begrijpen en uit te vinden welke richting we zullen gaan. Dan met creativiteit en gewoon hard werken realiseren we deze ideeën in een oplossing die werkt voor onze klant en zijn gebruikers.

Over Yvette

Yvette Dijkhuizen is de oprichter van Studio YDID. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven en deed vervolgens haar master Interdisciplinary Design aan Napier University, Edinburgh, Schotland. Na verschillende stages, een paar kleine projecten en een freelance baan als assistent-makelaar nu voor haarzelf begonnen met haar eigen ontwerpstudio.