Nieuws

Stickers Vekemans Fonds

Stickers Vekemans Fonds

Afgelopen maand is de nieuwe sticker voor kledingcontainers waar ik aan heb gewerkt voor het Vekemans Fonds onthult. Een sticker in 2 talen met pictogrammen om duidelijk te maken wat wel en niet in de container mag.

Plant het Voort

Plant het Voort

??? Mijn werkplek genoot van Creative-S – Ilse Schrauwers (isontwerp.nl) heeft een initiatief opgestart om de grafische sector groener te maken door bomen te planten via haar website www.planthetvoort.nl.  STUDIO YDID vindt dit een top initiatief en doet hier graag…

Ons dagelijks brood

Ons dagelijks brood

Het Eindhovense broodfonds040 waar ik zelf lid van ben, is een van de broodfondsen die door de programmamakers van VPRO Tegenlicht gevolgd zijn. Interessante docu als je meer wilt weten over het feit broodfonds. Je kunt de uitzending hier terugkijken:

“Welkom in Nederland”

“Welkom in Nederland”

Vandaag het originele exemplaar mogen ontvangen van het project “Welkom in Nederland” wat ik heb mogen ontwerpen in opdracht van Adrie Beun van A3 Advies in Communicatie. Een toffe combo tussen digitaal (USB creditcard) en echt fysiek boek.

overVIEWover 2015

overVIEWover 2015

Expositie in de top van De Lichttoren: overVIEWover Tijdens de Dutch Design Week (17 t/m 25 oktober) organiseren vier creatieve ondernemers het evenement overVIEWover. In het topje van de Lichttoren geeft overVIEWover een beeld van het werk van de vier en tegelijk een bijzondere…