Blog

overVIEWover 2015

Expositie in de top van De Lichttoren: overVIEWover

Tijdens de Dutch Design Week (17 t/m 25 oktober) organiseren vier creatieve ondernemers het evenement overVIEWover. In het topje van de Lichttoren geeft overVIEWover een beeld van het werk van de vier en tegelijk een bijzondere view over Eindhoven. Verwacht een uiteenlopende en levendige expositie van design in al zijn vormen: van glaskunst tot meubelontwerp, aangevuld met kleur- en lichtbeleving. En dat in het hart van de stad.

overVIEWover is een samenwerkingsverband tussen vier verschillende ontwerpdisciplines door ondernemers die elkaar kennen via social media. Deelnemers zijn Babs Heijnen & Mo Rademakers (KleurInKleur -interieur&architectuur), Yvette Dijkhuizen (Studio YDID – meubelontwerp) en Yvon Feenstra (Glass By Yvon – glaskunst).

Thema van de Dutch Design Week 2015 is ‘What if’. What if ………. 4 disciplines samenwerken? De vraag waarmee creativiteit en vernieuwing beginnen en waarvan de uitkomst overVIEWover is.

De toegang tot overVIEWover is gratis.

Locatie: Lichttoren 338 Eindhoven. In het torentje van De Lichttoren. Bereikbaar via de lift binnen bij Usine of de achterkant van het gebouw, tegenover de parkeergarage is de ingang. Eenmaal binnen ga je met de lift naar de 6e etage.

Openingstijden: 17 t/m 25 oktober 11.00-18.00 uur

Voor meer info en activiteiten

www.facebook.com/overviewover

www.twitter.com/overviewover

www.overviewover.nl

OVO_A3Poster_2015_def