Blog

STUDIO YDID met Deathstyle naar de Dutch Design Week 2011

STUDIO YDID presenteert tijdens de Dutch Design Week 2011 haar collectie uitvaartproducten genaamd Deathstyle.

Deathstyle is een collectie uitvaartproducten ontworpen als alternatief voor de bestaande uniforme producten en “voorgeschreven” standaarden. De Deathstyle producten laten de individualiteit van de overledene zien en geven een manier om op eigen wijze het verdriet te verwerken. Uiteindelijk dat iedereen zijn eigen begrafenis kan vormgeven naar zijn wensen.

Uit de Deathstyle collectie zal de Temporary Gravemarker te zien zijn. Een set om een tijdelijke grafmarkering te maken. Bijvoorbeeld te gebruiken als er nog geen grafsteen is uitgezocht. De collectie bestaat verder uit: bedrukte ballonnen, zakdoeken en een begrafenis herinningen doosje. Meer info over de collectie is te lezen op www.deathstyle.nl.

STUDIO YDID is met Deathstyle te zien tijdens de Dutch Design Week 2011 van 22 tot 30 oktober in het Klokgebouw, Strijp S, ST 62 (Hal 2), in Eindhoven. De stand is tijdens genoemde dagen iedere dag te bezoeken tussen 11:00 en 18:00u.

Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten dan hoor ik het graag. U kunt mijn gegevens vinden op de contact pagina.

Wellicht tot tijdens de DDW!

DDW. http://goo.gl/sG0Xg

Spread the STUDIO YDID love